Engineering

Engineering van staalconstructies

Aan de basis van elke slimme staalconstructie ligt een gedegen voorbereiding en een vlekkeloos ontwerp. Daarom pakken wij elke constructie projectmatig aan.

Nauwkeurige bouwtekening

Gaat het om een nieuw te bouwen constructie? Of wilt u een bestaande situatie aanpassen, bijvoorbeeld met een nieuwe entresolvloer in een bestaand gebouw? Onze experts hebben alle kennis en ervaring in huis om de draagkracht en het ontwerp tot in de puntjes uit te tekenen én te berekenen. Daarbij gebruiken ze de modernste tekenprogramma’s, zoals TeklaStructures. Het resultaat? Een bijzonder nauwkeurige bouwtekening waarmee we in onze werkplaats én op locatie uit de voeten kunnen.

Werken met BIM

Indien u dat wenst, leveren we de bouwtekeningen ook aan als 3D-model volgens de huidige BIM-standaard. Daarmee integreert u het ontwerp in uw volledige bouwproces en is alle informatie altijd up-to-date en beschikbaar.

Calculatie

Wanneer eenmaal duidelijk is hoe uw staalconstructie eruit gaat zien, is ook helder wat de constructie precies kost. Met een transparante calculatie en een zeer lage kostprijs zorgt Buchinhoren ervoor dat u uw bouwbudget niet overschrijdt. De beste kwaliteit, een hoge servicegraad en een lage kostprijs: dat is wat Buchinhoren u biedt.

Contactformulier