Staalconstructies

Slimme staalconstructies

Een staalconstructie is in veel gevallen het skelet van een gebouw. Zeker wanneer het gaat om grote panden, zoals productiehallen en distributiecentra, is een hoogkwalitatieve staalconstructie van groot belang. Het ontwerpen en realiseren van zulke staalconstructies is voor Buchinhoren al decennialang dagelijks werk. Wilt u écht volledig ontzorgd worden? Dan is het goed om te weten dat we ook de dak- en gevelbekleding voor u kunnen verzorgen, samen met onze vaste en betrouwbare partners.

Staalconstructie van ontwerp tot plaatsing

Wanneer u kiest voor een staalconstructie van Buchinhoren kiest u voor volledige dienstverlening. Van het engineeren van de constructie tot het assembleren en het opbouwen op de plaats van bestemming: u kunt het met een gerust hart aan ons overlaten. Onze ruim 40 medewerkers hebben de kennis en de expertise om elke staalconstructie te kunnen realiseren.

Onderdelen

Aan de hand van de gedetailleerde werk- en bouwtekeningen die onze ontwerpafdeling oplevert, gaan onze medewerkers aan de slag met de aangeleverde profielen waarvan de meeste van onze staalconstructies worden gemaakt. We kunnen in eigen huis profielen tot HEM 1000 verwerken en onze productiefaciliteiten kunnen liggers tot 27 meter en 9.750 kilo aan. In onze CNC zaag-boorstraat worden de profielen op lengte gemaakt en voorzien van gaten voor de verbindingen. De pons-knipmachine vervaardigt de kleine onderdelen die aan de hoofdprofielen worden gelast. Het eindresultaat? Een onderdeel van topkwaliteit!

Conservering en transport

De staalconstructie moet de tand des tijds én diverse weersomstandigheden kunnen weerstaan. Daarom voorzien we de onderdelen in eigen huis van een roestwerende coating en vervoeren we ze zelf naar de bouwlocatie, zodat we zeker weten dat ze onbeschadigd en just-in-time arriveren. Onze monteurs zorgen er, eventueel in samenwerking met uw collega’s, voor dat de constructie ter plaatse wordt gemonteerd tot een compleet gebouw.

Volledig project staalconstructie

Het volledig realiseren van uw project: daarin onderscheidt Buchinhoren zich. Ook als dat in het voortraject een veelheid aan uitdagingen zijn. We denken met u mee en zetten ons in voor een perfect resultaat. Daarbij zetten we nét dat stapje extra en komen we met vernuftige oplossingen. Dát is Buchinhoren.

Contactformulier