Speciale constructies

Speciale staalconstructies

Buchinhoren vervaardigt veel staalconstructies voor grote panden, zoals fabricagehallen, opslagcentra en distributiecentra. Met onze jarenlange ervaring en projectmatige aanpak kunnen we echter ook minder alledaagse, speciale staalconstructies vervaardigen.

Profielen tot HEM 1000

Buchinhoren heeft een geavanceerd machinepark dat bestaat uit echte krachtpatsers. De zwaarste profielen van balkstaal (tot HEM 1000) kunnen we daarom in eigen huis op onze eigen machines verwerken. We kunnen liggers tot 27 meter en 9.750 kilo aan en deze kunnen we verwerken tot merken die, eenmaal op de bouwplaats, door onze eigen monteurs kunnen worden opgebouwd.

Staalconstructies voor maritiem en offshore

Naast staalconstructies voor gebouwen vervaardigt Buchinhoren ook constructies voor de maritieme sector en de offshore. Denk daarbij aan grootschalige constructies voor boorplatformen, maar ook aan bijvoorbeeld balustrades en hekwerken voor scheepsbouwers van schepen in de binnenvaart en de grote vaart.

Staalconstructie afbouw en uitbouw

De staalconstructies van Buchinhoren zijn in veel gevallen de basis, het skelet van een hal of distributiecentrum. Maar uit onze fabriek komen ook onderdelen die gebouwen juist compleet maken. Het gaat dan bijvoorbeeld om trappen, verdiepingsvloeren, entresols of balustrades en hekwerken. Daarnaast verzorgen we staalconstructies die uitbreiding van panden mogelijk maken, zoals bijvoorbeeld het realiseren van een uitbouw of een extra vleugel. Maatwerk en accuratesse zijn daarbij van het allergrootste belang. Onze tekenafdeling ontwerpt deze constructies uiterst nauwkeurig en we vervaardigen ze snel en efficiënt.

Contactformulier