Renovatie

Renovatie van staalconstructies

Een staaltechnische renovatie van een pand is meer dan het vervangen van enkele balkons en balken. Natuurlijk kan dat onderdeel uit maken van de renovatie, maar er is méér mogelijk. Ook het renoveren van bijvoorbeeld hekwerken en trappen behoort tot de mogelijkheden bij Buchinhoren.

Renovatie en uitbouw

Wilt u bij het renoveren van een gebouw meteen een uitbouw realiseren? Bijvoorbeeld omdat er winkel- of opslagruimte benodigd is? Dan is Buchinhoren dé partner om deze uitbouw of uitbreiding mee te realiseren. Want wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen, produceren én plaatsen van staalconstructies voor aan- en uitbouwen die naadloos aansluiten op de bestaande bouw. Onze tekenaars werken daarvoor in de meest geavanceerde tekenprogramma’s en ook in BIM zijn ze thuis.

Snel en efficiënt renoveren

In veel gevallen vindt een renovatie plaats terwijl de gebouwgebruikers aan het werk zijn in het gebouw, of daar nog in wonen of verblijven. De renovatie moet dan met zo min mogelijk overlast en in zo kort mogelijke tijd gebeuren. Ook daarin kan Buchinhoren voorzien. In onze eigen fabricagehal kunnen we snel en efficiënt de merken en constructies maken die nodig zijn. Onze eigen monteurs en constructeurs kunnen deze vervolgens bij u installeren. Zelfs het inbrengen van dragende balken in een bestaande situatie is mogelijk.

Project renovatie

Buchinhoren heeft bijna honderd jaar ervaring in staalbouw en pakt elke opdracht op projectmatige wijze aan. Wilt u de hele bouwkundige deel van uw renovatie graag uitbesteden, inclusief wand- en gevelbekleding en dakbedekking? Samen met onze betrouwbare partners zorgen we ervoor dat uw renovatie van A tot Z volgens planning én binnen budget wordt uitgevoerd.  

Contactformulier