Specialisaties

in staalbouw

Al bijna honderd jaar lang is Buchinhoren BV gespecialiseerd in het vervaardigen van staalconstructies voor onder meer fabriekshallen en distributiecentra. Maar we doen meer. Lees hieronder wat onze specialisaties zijn en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

 • Staalconstructies

  Staalconstructies

  Slimme staalconstructies

  Een staalconstructie is in veel gevallen het skelet van een gebouw. Zeker wanneer het gaat om grote panden, zoals productiehallen en distributiecentra, is een hoogkwalitatieve staalconstructie van groot belang. Het ontwerpen en realiseren van zulke staalconstructies is voor Buchinhoren al decennialang dagelijks werk. Wilt u écht volledig ontzorgd worden? Dan is het goed om te weten dat we ook de dak- en gevelbekleding voor u kunnen verzorgen, samen met onze vaste en betrouwbare partners.

 • Speciale constructies

  Speciale constructies

  Speciale staalconstructies

  Buchinhoren vervaardigt veel staalconstructies voor grote panden, zoals fabricagehallen, opslagcentra en distributiecentra. Met onze jarenlange ervaring en projectmatige aanpak kunnen we echter ook minder alledaagse, speciale staalconstructies vervaardigen.

 • Engineering

  Engineering

  Engineering van staalconstructies

  Aan de basis van elke slimme staalconstructie ligt een gedegen voorbereiding en een vlekkeloos ontwerp. Daarom pakken wij elke constructie projectmatig aan.

 • Renovatie

  Renovatie

  Renovatie van staalconstructies

  Een staaltechnische renovatie van een pand is meer dan het vervangen van enkele balkons en balken. Natuurlijk kan dat onderdeel uit maken van de renovatie, maar er is méér mogelijk. Ook het renoveren van bijvoorbeeld hekwerken en trappen behoort tot de mogelijkheden bij Buchinhoren.

IJzersterk

Daarom Buchinhoren

 • Bijna honderd jaar ervaring

  Al sinds de jaren twintig van de vorige eeuw actief in staal.

 • Machinepark

  Onze fabricagehal heeft een oppervlakte van meer dan 18.000 m2 waarvan 2.500 m2 spuithal en daarbij een buiten terrein van 12.000 m2. We beschikken over een hypermodern numeriek gestuurd machinepark. Stralen - boren - zagen - snijden - frezen - tappen.

 • Bereikbaarheid

  Onze vestiging in Hooge Zwaluwe ligt nabij snelwegen, spoorwegen en water en we hebben uitstekende laad- en losmogelijkheden.

 • Certificering

  Kwaliteit is het allerbelangrijkst. Daarom zijn we NEN-EN 1090-1  EXC 2 gecertificeerd en leveren wij  onze constructies met een CE-1090-markering.

Meer weten?

Heeft u een vraag aan Buchinhoren? Bel ons direct.

Wim Verschuren

Contactformulier